Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Zonnepanelen op je eigen dak

Wek je eigen energie op

Haal alles uit de zon met zonnepanelen. Gewoon, op je eigen dak. Zo ben je hartstikke groen bezig en bespaar je geld. Onze adviseurs staan voor je klaar met een vrijblijvend advies of offerte op maat.

Gratis advies
Stroom opwekken met zonnepanelen

Ongestoord genieten van de zon

Met zonnepanelen op je dak haal je vele voordelen in en op je woning. De zon regelt jouw stroom. Dit zie je direct terug op je energierekening. Je hoeft niet meer de volledig energie van de energieleverancier te betalen. Ook is de energie die je opwekt met jouw nieuwe zonnepanelen schone energie. Bij het opwekken komt geen CO2 vrij. Zo ben jij goed bezig om het milieu een handje te helpen. Wil je jouw woning verkopen? Door te investeren in zonne-energie verhoogt je de waarde van uw huis. Zonnepanelen verhogen het energielabel van jouw woning.

> Bespreek je mogelijkheden

Wil je je woning nóg duurzamer maken? Bekijk hier hoe!

De voordelen

Daarom kies je voor zonnepanelen

Goed voor je portemonnee

  1. Met tien zonnepanelen op je dak kan je ongeveer 2.900 kWh opwekken. Omgerekend naar je portemonnee betekent het een besparing van 600 euro per jaar op je energiekosten.
  2. Zorgt de zon voor meer energie dan je nodig hebt? Dan lever je je stroom terug aan jouw energieleverancier. Hiervoor ontvang je een mooie vergoeding.
  3. Jouw nieuwe zonnepanelen zijn gemiddeld binnen 8 jaar terugverdiend!

Goed voor je woning

  1. Zonnepalen verhogen het energielabel van je huis. Als je een huis wilt verkopen, verhuren of zelf wilt kopen, dan is het energielabel verplicht sinds 2015.
  2. Door te investeren in zonne-energie verhoog je de waarde van jouw woning. Net zoals een warmtepomp of een hele zuinige cv-ketel dat doen. Bekijk hier hoe wij je nog duurzamer laten wonen.
  3. Zonnepanelen voegen waarde toe aan uw huis, net als goede isolatie of een hele zuinige cv-ketel dat doen.

Goed voor het milieu

  1. Je gezin stoot iedere dag 65 kilo CO2 uit. Met zonne-energie verlaag je de uitstoot van je gezin met 5%.
  2. Zonnepanelen wekken je eigen, groene stroom op, volledig duurzaam. Zo regelt de zon regelt jouw energie.
  3. Je hebt er niet direct last van, maar het opwekken van energie maakt lawaai. Met zonnepanelen op je dak wek je energie op zonder geluid.

Zo gaat het te werk

Nieuwe zonnepanelen in 5 stappen

Bekijk wat mogelijk is

Zie je het wel zitten? In een gratis adviesgesprek bespreek je jouw wensen en neem je de mogelijkheden door.

Inspectie

Een van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend langs om jouw dak en woning te inspecteren.

Ontvang je offerte

Je ontvangt je persoonlijke offerte in je mailbox. Geef snel akkoord en onze ervaren installateurs komen je nieuwe zonnepanelen snel installeren.

Vakkundige installatie

Onze deskundige monteurs installeren je nieuwe zonnepanelen.

Genieten van je panelen

Nu je eigen zonnepanelen op je dak liggen gaat de pret pas echt beginnen. Bekijk iedere maand wat jij hebt bespaard aan energiekosten.

Wil je liever een gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons direct op 088 – 4009 900 op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

Zonnepanelen en airconditioning

Duurzaam totaalpakket

Combineer een airconditioning met zonnepanelen. Dan heb je geen extra stroomverbruik, maar juist minder! Regel je het in één keer, dan ben je minder tijd kwijt. Vraag naar het aanbod en de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek.

Ik ga voor duurzaam

Veelgestelde vragen