Renovatie

Bij renovatie zijn vooral de kosten vaak leidend, maar even zo belangrijk zijn de veiligheid en de kwaliteit van de installaties. Wij zorgen daarom voor een gestructureerd proces tijdens advisering, ontwerp en uitvoering. De projecten verlopen hierdoor zoveel mogelijk vlekkeloos, waardoor de monteurs voldoende tijd hebben om een goede renovatie te realiseren. Wij renoveren onder andere appartementencomplexen, scholen en bedrijfspanden. Ook dat is PronkGroep!

Verlichtingsinstallatie | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw

Verlichting

Bij   renovatieprojecten  wordt  vaak  de  bestaande  verlichting  vervangen door  energiezuinige led-verlichting. Bij  het  renoveren van  appartementencomplexen  worden vaak de  algemene  verlichtingsarmaturen  vervangen door   led-armaturen. Heeft u nog conventionele verlichting, dan is het voor u aantrekkelijk om deze te vervangen voor led-verlichting. Deze verlichting is namelijk energiezuiniger, gaat langer mee, is er in vele vormen en maten en geeft direct helder licht (alleen een voordeel t.o.v. tl-buizen en spaarlampen).

Elektro infrastructuur | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw | Bedrijven en instellingen

Meterkasten en bekabeling

Een meterkast meet onder andere gas, elektriciteit en data en is daarom een belangrijk onderdeel van het huis. Helaas wordt de meterkast vaak niet onderhouden en daarom is renovatie al snel noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat deze weer in een goede staat wordt opgeleverd en goed functioneert.

Bij een renovatie van bijvoorbeeld een keuken of badkamer moet ook vaak de bekabeling van data, telefonie en elektriciteit vervangen worden. In samenwerking met u of de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat deze op maat worden aangelegd en stroompunten worden geïnstalleerd.