Oplossingen voor thuis

Oplossingen voor thuis? Ook voor thuis kunt u kiezen uit een breed aantal oplossingen. Deze oplossingen zorgen voor woongemak, veiligheid en/of beveiliging. Na de installatie is periodiek onderhoud belangrijk zodat de installaties goed blijven functioneren en u niet met storingen wordt geconfronteerd. Lees hier meer over onderhoud.

Elektro infrastructuur | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw | Bedrijven en instellingen

Elektro infrastructuur

Uw bekabeling en meterkasten kunnen bij het ontbreken van onderhoud mankementen vertonen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een installatie die goed functioneert en het realiseert een veilige situatie. Biemond Elektro, onderdeel van PronkGroep, renoveert ook delen van- of uw gehele elektrotechnische  installatie.

Domotica | Oplossingen voor thuis | Luxe nieuwbouw

Domotica

Door het gebruik van slimme techniek in een woning ervaren bewoners meer woonplezier. Samen met de toekomstige bewoners kijken wij wat zij belangrijk vinden voor het bereiken van het ultieme woongemak en hoe domotica hier aan kan bijdragen. Zo kunnen wij een slimme thermostaat en op afstand bestuurbare gordijnen installeren en ventilatie, verwarming en verlichting aan één afstandsbediening koppelen.

Verlichtingsinstallatie | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw

Verlichtingsinstallatie

Spotjes, wandlampen, sfeerverlichting en basisverlichting. Verlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Wij adviseren in de ontwerpfasen en door middel van een nauwkeurige installatie zorgen wij voor een tevreden klant met een veilige installatie.

Data- en telefoniebekabeling

Data-bekabeling

U sluit een contract af voor 120 mb per seconden, maar behaalt in de praktijk maximaal 6 mb per seconde. Herkenbaar? Dit heeft vaak niets met de provider te maken maar met de datavoorzieningen. Wij zorgen voor perfecte ontvangst en snel internet in elke ruimte door een geordende databekabeling en eventueel wifi-punten toe te voegen.

Inbraaksignalering

Inbraaksignalering

Inbraaksignalering wordt steeds slimmer en goedkoper en is daarmee ook steeds aantrekkelijker voor particulieren. Wij inspecteren de woning of het pand en kijken daarbij naar alle zwakke punten in het gebouw. Na deze inspectie krijgt u een uitgebreid rapport met een analyse van het pand en advies over de beste anti-inbraak installatie voor uw pand of woning.