Oplossingen op maat voor luxe nieuwbouw

Bij de nieuwbouw van luxe nieuwbouw woningen zorgen wij voor twee dingen: veiligheid en woongemak. Om deze twee dingen efficiënt te kunnen realiseren is het belangrijk dat wij in een vroeg stadium worden betrokken bij het project. Op deze manier kunnen wij de projectontwikkelaar adviseren en alle wensen van de toekomstige bewoners meenemen in de plannen. Een toekomstige bewoners hebben veel opties voor het toevoegen van elektrotechnische oplossingen, wij kijken daarom samen met hen naar de mogelijkheden. Deze persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd en bespaart zowel ons als de toekomstige bewoner veel tijd, omdat de juiste oplossing snel gevonden wordt. Hieronder vindt u een kleine greep van de oplossingen die wij bieden.

Elektro infrastructuur | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw | Bedrijven en instellingen

Elektro infrastructuur

Een elektrotechnische installatie moet veilig zijn en te allen tijde goed functioneren. Vanaf de beginfase adviseren wij daarom de projectontwikkelaars en wij leveren gedetailleerde plannen aan, zodat er weinig ruimte voor fouten is. Bij een elektrotechnische infrastructuur moet u denken aan het aanleggen van bekabeling en het installeren van meterkasten.

Verlichtingsinstallatie | Oplossingen voor thuis | Renovatie | Luxe nieuwbouw

Verlichtingsinstallatie

Spotjes, wandlampen, sfeerverlichting en basisverlichting. Verlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Wij adviseren in de ontwerpfasen en door middel van een nauwkeurige installatie zorgen wij voor een tevreden klant met een veilige installatie.

Domotica | Oplossingen voor thuis | Luxe nieuwbouw

Domotica

Door het gebruik van slimme techniek in een woning ervaren bewoners meer woonplezier. Samen met de toekomstige bewoners kijken wij wat zij belangrijk vinden voor het bereiken van het ultieme woongemak en hoe domotica hier aan kan bijdragen. Zo kunnen wij slimme thermostaten en op afstand bestuurbare gordijnen installeren en ventilatie, verwarming en verlichting aan één afstandsbediening koppelen.

Data- en telefoniebekabeling

Data- en telefoniebekabeling

Voor een perfecte verbinding kunnen wij in de ontwerpfasen schetsen waar wifi-punten geïnstalleerd moeten worden. Zo zijn de toekomstige bewoners overal in huis verzekerd van een goede dataverbinding. Ook kunnen wij de telefonieverbinding meenemen in de ontwerpfase.

Inbraaksignalering

Elektrotechnische anti-inbraak oplossingen

Voor een veilig gevoel en controle over de omgeving rond de woning kunnen verschillende oplossingen geïnstalleerd worden. Zo kunnen wij inbraaksignalering installeren, zodat bij een inbraak een beveiligingsbedrijf direct wordt gesignaleerd. Ook kunnen bewoners ervoor kiezen om camerabeelden op de telefoon te kunnen bekijken.