Oplossingen op maat voor luxe nieuwbouw

Bij de nieuwbouw van luxe woningen zorgen wij voor twee dingen: veiligheid en woongemak. Om deze twee dingen efficiënt te kunnen realiseren is het belangrijk dat wij in een vroeg stadium worden betrokken bij het project. Op deze manier kunnen wij de projectontwikkelaar adviseren en alle wensen van de toekomstige bewoners meenemen in de plannen. Een toekomstige bewoners hebben veel opties voor het toevoegen van elektrotechnische oplossingen, wij kijken daarom samen met hen naar de mogelijkheden. Deze persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd en bespaart zowel ons als de toekomstige bewoner veel tijd, omdat de juiste oplossing snel gevonden wordt. Hieronder vindt u een kleine greep van de oplossingen die wij bieden.

Elektro infrastructuur

Een elektrotechnische installatie moet veilig zijn en te allen tijde goed functioneren. Vanaf de beginfase adviseren wij daarom de projectontwikkelaars en wij leveren gedetailleerde plannen aan, zodat er weinig ruimte voor fouten is. Bij een elektrotechnische infrastructuur moet u denken aan het aanleggen van bekabeling en het installeren van meterkasten.

Verlichtingsinstallatie

Spotjes, wandlampen, sfeerverlichting en basisverlichting. Verlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Wij adviseren in de ontwerpfasen en door middel van een nauwkeurige installatie zorgen wij voor een tevreden klant met een veilige installatie.

Domotica

Door het gebruik van slimme techniek in een woning ervaren bewoners meer woonplezier. Samen met de toekomstige bewoners kijken wij wat zij belangrijk vinden voor het bereiken van het ultieme woongemak en hoe domotica hier aan kan bijdragen. Zo kunnen wij slimme thermostaten en op afstand bestuurbare gordijnen installeren en ventilatie, verwarming en verlichting aan één afstandsbediening koppelen.

Data- en telefoniebekabeling

Voor een perfecte verbinding kunnen wij in de ontwerpfasen schetsen waar wifi-punten geïnstalleerd moeten worden. Zo zijn de toekomstige bewoners overal in huis verzekerd van een goede dataverbinding. Ook kunnen wij de telefonieverbinding meenemen in de ontwerpfase.

Elektrotechnische anti-inbraak oplossingen

Voor een veilig gevoel en controle over de omgeving rond de woning kunnen verschillende oplossingen geïnstalleerd worden. Zo kunnen wij inbraaksignalering installeren, zodat bij een inbraak een beveiligingsbedrijf direct wordt gesignaleerd. Ook kunnen bewoners ervoor kiezen om camerabeelden op de telefoon te kunnen bekijken.

Duurzaamheid

Biemond Elektro neemt duurzaamheid serieus. Wij stimuleren onze klanten dan ook zoveel mogelijk hun steentje bij te dragen aan het behoud van de aarde. Door deze investeringen dalen ook nog eens de energiekosten. Duurzame oplossingen raden wij aan direct mee te nemen in de ontwerpfasen, dit scheelt de bewoner tijd en kosten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zonnepanelen, duurzame verlichting, de mogelijkheid om op afstand verwarming en verlichting te kunnen regelen en bewegingssensoren voor het licht. Het laatste bespaart energie doordat er niet ruimtes onnodig verlicht worden

Lees hier meer over duurzaamheid

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BIEMOND ELEKTRO

Vakmannen met een passie voor elektrotechniek. Laat u uw elektrotechniek installeren, renoveren of onderhouden door Biemond Elektro, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Elektrotechnische oplossingen die werken.