Oplossingen voor bedrijfspanden

Heeft u wel eens kritisch naar uw pand gekeken? U bent vaak meer afhankelijk van elektrotechniek dan u zelf denkt. Daarom wilt u graag goed functionerende installaties die u niet in de steek laten. Door toepassing van duurzame systemen kunt u maandelijks geld besparen.

Biemond Elektro kan volledig ontzorgen, zodat u zich bezig kunt houden met leukere zaken. Hieronder ziet u een aantal van onze oplossingen.

Video & -intercom installaties

Voor bedrijven bieden video- en intercom installaties veiligheid, controle en gemak. U kunt bijvoorbeeld voor een mogelijkheid kiezen om via de telefoon de beveiligingsbeelden te bekijken en intercom te koppelen aan de telefoon van de receptie.

Elektro infrastructuur

In een bedrijfspand zijn een of meerdere meterkasten en diverse elektriciteitskabels aanwezig. Wij kunnen deze installeren en onderhouden of zo nodig vervangen.

Duurzame oplossingen

Naast een bijdrage aan het behoud van onze planeet, bespaart u vaak aanzienlijk op de energierekening. Wij praten graag met u over mogelijke subsidies, uw rendement en de verwachte terugverdientijd. Wij installeren onder andere:

  • zonnepanelen
  • bewegingssensoren (zodat het licht automatisch uitgaat als een ruimte een aantal minuten niet gebruikt wordt)
  • duurzame verlichting

Verlichtingsinstallatie

Spotjes, wandlampen, sfeerverlichting en basisverlichting. Verlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Wij adviseren in de ontwerpfasen en door middel van een nauwkeurige installatie zorgen wij voor een tevreden klant met een veilige installatie.

Data- en telefoniebekabeling

Voor een perfecte verbinding kunnen wij in de ontwerpfasen schetsen waar wifi-punten geïnstalleerd moeten worden. Zo zijn de toekomstige bewoners overal in huis verzekerd van een goede dataverbinding. Ook kunnen wij de telefonieverbinding meenemen in de ontwerpfase.

Anti-Inbraak oplossingen

Voor een veilig gevoel en controle over de omgeving rond de woning kunnen verschillende oplossingen geïnstalleerd worden. Zo kunnen wij inbraaksignalering installeren, zodat bij een inbraak een beveiligingsbedrijf direct wordt ingelicht. Ook kunnen bewoners ervoor kiezen om camerabeelden op de telefoon te kunnen bekijken.

Krachtstroom installaties

Voor apparaten die veel elektriciteit gebruiken en meer spanning vragen dan de standaard 230 volt moet een aanpassing in uw installatie gemaakt worden. Voor de geldigheid van uw installatie en voor uw eigen veiligheid moet u dit laten doen door een installateur.

Onderhoud

Om na de renovatie of installatie van elektrotechnische installaties en goede werking te garanderen, is periodiek onderhoud nodig. Dit verhoogt tevens de levensduur van uw installaties en zorgt vaak voor efficiëntere installaties

Lees hier meer

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BIEMOND ELEKTRO

Vakmannen met een passie voor elektrotechniek. Laat u uw elektrotechniek installeren, renoveren of onderhouden door Biemond Elektro, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Elektrotechnische oplossingen die werken.