Vakmannen met een passie voor elektrotechniek

Verschillende gebouwen vragen om verschillende oplossingen. Op dit moment zijn wij vooral gericht op maatwerk voor de nieuwbouw van luxe woningen, grotere renovatieprojecten, oplossingen voor bedrijfspanden en het vergroten van het woongemak, veiligheid en duurzaamheid.

Nieuwbouw luxe woningen

Bij de nieuwbouw van luxe woningen gaat alles om oplossingen op maat. Daarom zijn wij in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij nieuwbouw. Wij geven de toekomstige bewoners een breed aanbod aan opties en gaan met hen in gesprek zodat alles in de woning aansluit op hun wensen.

Lees hier meer

Efficiƫnte renovatie

Bij een renovatie is het belangrijk dat het project nauwkeurig en efficiƫnt wordt uitgevoerd om een veilige installatie te realiseren en de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij inspecteren daarom altijd eerst de woningen en geven gedetailleerd advies zodat het project zoveel mogelijk vlekkeloos kan verlopen.

Lees hier meer

Oplossingen voor bedrijven en instellingen

In en rond een bedrijfspand zijn er talloze elektrotechnische installaties. Wij kunnen inspectie uitvoeren en alle elektrotechnische installaties installeren, onderhouden en renoveren die zorgen voor onder andere verlichting, internet, inbraaksignalering en stroomvoorzieningen door het gehele pand. Zo wordt u geheel ontzorgd en bent u zeker van een veilige en goed functionerende installatie.

Lees hier meer

Oplossingen voor thuis

Middels diverse oplossingen krijgt u een betere beveiliging tegen inbraak, meer woongemak, veiligere elektrotechnische installaties en een duurzamere woning.

Lees hier meer

Onderhoud

Periodiek onderhoud een is noodzakelijk om na de installatie of renovatie van elektrotechnische installaties een goede en rendabele werking te garanderen. Wij adviseren u aan het einde van een project altijd wat het optimale aantal onderhoudsbeurten is.

Lees hier meer

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BIEMOND ELEKTRO

Vakmannen met een passie voor elektrotechniek. Laat u uw elektrotechniek installeren, renoveren of onderhouden door Biemond Elektro, dan bent u zeker van een rendabel en goed werkend systeem.

Elektrotechnische oplossingen die werken.