Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Onderhoud

Onderhoud voorkomt storingen en reparaties

Zorg goed voor je elektra

Inspecties en onderhoud

Hoe vaker je elektrische installaties gebruikt, des te groter wordt de kans op een storing. Door de uitvoering van inspecties of onderhoud garanderen wij dat jouw installaties in goede staat blijven en je er langer plezier van hebt. Je minimaliseert bovendien direct de kans op een storing.

Onze werkwijze

Onze inspectie is in de meeste gevallen tweeledig. Allereerst doen wij een visuele inspectie waarbij we de ruimtes en de gehele elektriciteitsinstallatie inspecteren. Vervolgens doen wij verschillende metingen en controleren wij of alles binnen de technische installatie nog verloopt zoals het hoort. Benieuwd wat wij precies doen tijdens de inspectie van een meterkast?

> Lees hoe wij een meterkast inspecteren

Ga voor kwaliteit

Al onze inspecties en onderhoudswerkzaamheden verlopen volgens de richtlijnen van NEN 1010 en NEN 3140. Dit zijn de Europese installatievoorschriften met concrete richtlijnen voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties en bedrijven die werken met elektrische installaties en apparatuur.

Vraag naar jouw persoonlijke aanbod

Interesse gewekt?

Biemond Elektro werkt samen met PronkGroep. Zo maak je gebruik van jarenlange ervaring met onderhoud van elektrotechniek, maar óók met advies over onderhoud van andere installatiesystemen. Met een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en situatie. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één.

Biemond, jouw elektro installateur

Klanten waarderen ons met een 8,3!

 

 • Professionele en ervaren monteurs
 • Vrijblijvend advies
 • Altijd een check van jouw situatie
Neem contact op

Veelgestelde vragen

 • Wanneer moet ik onderhoud laten uitvoeren?

  Wij voeren één keer per jaar onderhoud uit om te garanderen dat uw elektra goed blijft functioneren. Direct na een installatie van de elektra, ontvang je van ons een logboek en het onderhoudsplan. In het logboek staan alle gegevens vermeld over de elektra. Deze gegevens heb je nodig indien je gebruik wilt maken van onze onderhoud service en voor iedere installateur die onderhoud of eventuele reparaties pleegt aan de elektra.

 • Hoelang duren de onderhouds- en vervangingswerkzaamheden?

  Dit is van tevoren moeilijk in te schatten en afhankelijk van de situatie. In de offerte die wij opstellen beschrijven wij altijd de werkzaamheden. Wij communiceren wij uiteraard met je hoe lang we er uiteindelijk over doen.

 • Hoe kan je elektronische gevaren voorkomen?

  Bekijk het artikel om elektronische gevaren te voorkomen.

 • Kunnen jullie elektriciens problemen met de groepenkast verhelpen?

  Als er bijvoorbeeld te veel apparatuur op een groep is aangesloten kan dit leiden tot problemen. Het kan zo zijn dat de groepenkast sneller slijt en eerder toe is aan vervanging. Onze elektriciens weten hier raad mee en kunnen deze vervangen.