Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Een veilige woning

Comfortabele en veilige woning

Je wilt een droomhuis dat veilig is en woongemak biedt? Dan kunnen we jou met onze elektrotechnische diensten zeker van dienst zijn. Om jouw wensen op maat efficiënt te realiseren, gaan we samen in gesprek en zorgen we voor oplossingen op maat. Maak een afspraak met een van onze experts.

Biemond Elektro maakt het makkelijk

Comfort in huis

Je zoekt een elektrotechnische oplossing voor thuis? Dan ondersteunen we je graag. We hebben een breed aantal oplossingen op het gebied van woongemak, veiligheid of beveiliging. Na installatie is periodiek onderhoud belangrijk zodat je installaties goed blijven functioneren en je niet met storingen wordt geconfronteerd.

Betrouwbare bekabeling in jouw woning of kantoor

Een veilige, comfortabele woonomgeving kan niet zonder professionele elektrotechnische installatie. Ook onderhoud is noodzakelijk om mankementen aan bekabeling en in meterkasten te voorkomen. Biemond Elektro helpt je graag op dit vlak. We renoveren moeiteloos delen van of je gehele elektrotechnische installatie. Dankzij een nette prijsopgave vooraf weet je precies waar je aan toe bent.

 

Verlichtingsinstallatie

Spotjes, wandlampen, sfeerverlichting en basisverlichting. Verlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Wij adviseren je graag al in de ontwerpfase, zodat je zeker weet dat na onze nauwkeurige installatie jij als tevreden klant kunt genieten van een veilige installatie.

 

Data-bekabeling

Je sluit een internetcontract af voor 120 mb per seconden, maar behaalt in de praktijk maximaal 6 mb per seconde. Herkenbaar? Dit heeft vaak niets met je provider te maken, maar wel met je datavoorzieningen. Wij zorgen voor perfecte ontvangst en snel internet in elke ruimte door een geordende databekabeling. Eventueel met extra Wi-Fi-punten.

 

Inbraaksignalering

Inbraaksignalering wordt steeds slimmer en goedkoper en is daarmee ook steeds aantrekkelijker voor particulieren. Wij inspecteren jouw woning of pand en kijken daarbij naar alle zwakke punten in het gebouw. Na deze inspectie krijg je een uitgebreid rapport met onze analyse over het gebouw en advies over de beste anti-inbraakinstallatie voor jouw pand of woning.

Zonnepanelen en airconditioning

Duurzaam totaalpakket

Combineer een airconditioning met zonnepanelen. Dan heb je geen extra stroomverbruik, maar juist minder! Regel je het in één keer bij PronkGroep, dan word je volledig ontzorgt. Vraag naar het aanbod en de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek.

> Bekijk onze zonnepanelen

Maak je leven makkelijk

Slimme domotica in en om je huis

Biemond Elektro helpt je graag omschakelen naar meer woonplezier door je leven makkelijker te maken. Of je nu een woning of bedrijfspand hebt, er is altijd een oplossing die bij je past.

Biemond Smart-Home

Klanten waarderen ons met een 8,8!

 

 • Hoge kwaliteitsstandaard
 • Advies op maat
 • Duurzaam werken
Vraag een adviesgesprek aan

Veel gestelde vragen

 • Waarom is een inspectie van een meterkast belangrijk?

  Indien de meterkast niet periodiek wordt geïnspecteerd, dan is de kans op brandgevaar groter. Lees meer over inspectie van een meterkast.

 • Wat doen jullie aan renovatie voor specifiek de zakelijke markt?

  Voor een project inspecteren wij altijd de ruimte, zodat we een uitgebreid advies kunnen geven. Met dit advies delen wij onze expertise, wat leidt tot een beter resultaat. In overleg bekijken we de mogelijkheden en stellen ambitieuze doelstellingen op. Door renovatie zorgen wij uiteindelijk dat de installatie van de elektra netjes en veilig wordt opgeleverd. Daarnaast voeren we ook onderhoud uit.

 • Wat zijn de meest voorkomende stroomstoringen?

  De volgende stroomstoringen komen vaak voor en wordt er een beroep gedaan om onze elektriciens in te schakelen.

  • Een groepenkast is te zwaar belast
  • De stoppen zijn doorgeslagen
  • Algemene stroomstoringen
  • Apparatuur heeft een storing veroorzaakt
  • Geluid of vieze lucht uit de meterkast
  • Hoofdschakelaar of aardlekschakelaar werkt niet
  • Kortsluiting op verschillende plekken in het huis / bedrijfspand
  • Geen spanning in de meterkast
 • Wat is jullie beleid met betrekking tot duurzaamheid?

  Biemond Elektro hecht veel waarde aan het behoud van onze aarde. Wij bieden duurzame oplossingen aan die bijdrage aan een betere energielabel waardoor het milieu minimaal wordt belast. Wij werken met duurzame materialen en we adviseren onze klanten hoe je een bedrijfspand of woning duurzaam kan maken. Het milieu wordt minder belast doordat wij periodiek onderhoud uitvoeren bij onze klanten waardoor installaties langer mee gaan en vervanging minder vaak nodig is. Bekijk ons duurzaamheidsbeleid op onze website.