Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Wij helpen je op weg

Op weg naar een duurzaam leven

Biemond Elektro hecht veel waarde aan het behoud van onze aarde. Met elektrotechnische installaties draag jij zelf een steentje bij. Zonnepanelen wekken stroom op, een warmtepomp verwarmt je woning en met sensoren verbruik jij alleen energie wanneer jij het nodig hebt.

“Om onze leefomgeving te behouden moeten we allemaal een stapje meer doen. Met afval scheiden en vaker de fiets gebruiken maak je al een verschil!”

Duurzame installaties

Wist je dat duurzame verlichting en slimme oplossingen ervoor zorgen dat jouw energiekosten dalen? Ook hebben duurzame installaties vaak een langere levensduur en bieden deze meer woongemak.

Warmtepompen
Warmtepompen

Je wilt je huis graag duurzaam verwarmen? Kies dan voor een energiezuinige warmtepomp. Samen met de verwarmingstak van ons moederbedrijf PronkGroep plaatsen we nieuwe warmtepompen. Informeer naar de mogelijkheden en vind de warmtepomp die bij jouw woning en wensen past.

 

> Ja, ik wil duurzaam verwarmen

Zonnepanelen
Zonnepanelen

De zon is een grote bron van energie waar je met zonnepanelen eenvoudig en direct energie uit haalt. Gewoon, op je eigen dak. Wil jij ook duurzaam energie opwekken in huis en zo kosten besparen? Dan helpen we je graag met persoonlijk advies en een offerte op maat.

Bewegingssensoren
Bewegingssensoren

Voorkom verspilling van dure energie met bewegingssensoren. Zo blijven lampen niet onnodig branden en gaat het licht alleen aan zodra het nodig is. Een simpele ingreep en ontzettend effectief om kosten te besparen op je energierekening. Dat wil jij toch ook?

Hoger energielabel

Maak je huis future-proof

Leestijd: 5 min
Door het gebruik van duurzame oplossingen kan je direct een betere energielabel op je woning krijgen. Dit maakt uw huis aantrekkelijker en waardevoller.

> Lees meer

Periodiek onderhoud

Je elektra in topconditie

Wij adviseren elke bewoner of beheerder van een bedrijfspand om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor gaan elektrotechnische installaties langer mee en is vervanging minder vaak nodig. Je bespaart hiermee kosten en belast het milieu minder. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de kans op een storing kleiner wordt.

> Naar onderhoud

Biemond zet zich in voor de planeet

We zeggen niet alleen dat we om onze planeet geven, we handelen er ook naar. Zo gaan wij efficiƫnt om met grondstoffen en proberen verspilling te voorkomen. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen en adviseren onze klanten hoe zij hun gebouwen of woningen, binnen hun budget, ook duurzaam kunnen maken.

Jij kan je ook inzetten voor een betere planeet. Met zonnepanelen, warmtepompen of bewegingssensoren kan jij je woning of pand duurzaam verbeteren. Wij denken altijd met je mee, zodat je “moeder aarde” het beste helpt.

Help mee!

Klanten waarderen ons met een 8.8!

 

  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Advies op maat
  • Duurzaam werken
Bekijk wat jij kan doen