Over Biemond Elektro

Bedrijfsprofiel en missie: Biemond Elektro, onderdeel van PronkGroep, is een elektrotechnische installateur gevestigd in Bergschenhoek. U kunt bij Biemond Elektro terecht voor onderhoud, installatie en renovatie van vrijwel alle elektrotechnische oplossingen. Met meer dan 50 jaar ervaring is Biemond Elektro met recht een expert in het leveren van complete elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfspanden. Wij geloven dat zowel het ontwerp als de uitvoering van een opdracht altijd doelmatig, energiezuinig en duurzaam verantwoord uitgevoerd dienen te worden. Een doelstelling waar we ons hard voor maken.

Ons verhaal

Ons verhaal

Biemond Elektro is een typisch voorbeeld van een bedrijf ontstaan uit passie. Ruim 50 jaar geleden begonnen wij met een winkel en kwamen wij bij mensen thuis die zelf twee linkerhanden hebben. Twintig jaar later wilden wij graag het grotere werk doen en sloten wij de winkel. Dag in dag uit nieuwbouw en sociale woningen, wij vinden het geweldig. Vandaag de dag zijn wij nog even gepassioneerd als de eerste dag dat we de winkel openden, maar met een stuk meer kennis en ervaring. Elektrotechniek, wij krijgen er energie van.

Onze werkwijze | Duurzaamheid | Duurzame oplossingen | Bedrijven en instellingen

Onze werkwijze

  1. Bij het opstellen van offertes krijgen onze opdrachtgevers vooraf inzage in zaken als inkoopsprijzen, uurtarieven en montagenormen, zodat alle kosten tijdens en na het project duidelijk en inzichtelijk zijn.
  2. Voorafgaand aan een project inspecteren wij de ruimte en adviseren wij de best mogelijke installatie met het oog op doelmatigheid, energiebesparing en goed functioneren. Zijn wij met u overeengekomen welke installatie geïnstalleerd moet worden dan gaan wij terug naar de tekentafel.
  3. Bij het ontwerpen van een installatie luisteren wij goed naar de wensen van onze opdrachtgever en proberen wij zoveel mogelijk resultaatgericht samen te werken. Ook in de ontwerpfase gaan we uit van een duurzaam en verantwoord ontwerp, weer met het oog op energiebesparing, doelmatigheid en zo min mogelijk milieubelasting.
  4. De uitvoering gaat doorgaans vlekkeloos, omdat in de planning gedetailleerd is weergegeven wat de monteurs moeten uitvoeren. Wij werken zo efficiënt mogelijk om verspilling tegen te gaan, in het kader van duurzaamheid.
  5. Na een project bellen wij altijd de opdrachtgever op om te vragen of alles goed is verlopen en of er eventueel nog nazorg of onderhoud nodig is.